Mijn achtergrond

Ik heb mijn NLP PractitionerNLP Master- Practitioner en de opleiding tot Internationaal Gecertificeerd NLP-trainer van de ABNLP (the American board of Neuro-Linguïstisch Programming) afgerond.

Al van jongs af aan heb ik het besef gehad dat communicatie één van de belangrijkste vaardigheden is die je als mens bezit. Dit besef werd versterkt tijdens mijn werkzaamheden (binnen en buiten dienstverband) op het gebied van de intermenselijke communicatie.

Het uiteindelijke doel van NLP is het creëren van keuzemogelijkheden voor jou als mens. Behalve dat je door NLP meer keuzemogelijkheden krijgt, levert NLP jou ook vrijheid en onafhankelijkheid op en kom je uiteindelijk dichter bij je ware zelf.

NLP betekent voor mij als mens en trainer een methodiek om anderen en mezelf te motiveren; mensen helpen ergens te komen waar ze graag willen zijn.

Ik ben van mening dat succes altijd in het begin ligt en niet aan het einde. Succes is er nu al. Als je nu gelooft dat je succesvol bent, dan zul je dat ook zijn.
Je staat van zijn is nu al een succes en dat heeft alles met NLP te maken.

Peter Vermij